Over Ons

Fijn dat u de weg hebt gevonden naar Bruynooghe Automation!

Ons team ondersteunt uw bedrijf bij de automatisering van productiemachines. Niet enkel nieuwe, maar ook bestaande installaties kunnen we automatiseren. Hieronder vindt u meer informatie over het bedrijf en onze werking.

Over Bruynooghe Automation

Bruynooghe Automation is een dochtermerk van Constructie Bruynooghe, uit Staden. Sinds 1973 bouwt en monteert CB robuuste, hygiënische turnkey productiemachines en -lijnen voor hun (inter)nationale klanten. Bij CB ligt de focus op voedingverwerkende installaties. Dit voor de verwerking van groenten, fruit, pasta en rijst in diverse sectoren als de versmarkt, diepvries- en bereide voeding.

In januari 2021 werd de stap gezet om de automatiserings-afdeling uit te bouwen tot een losstaand merk waarop ook andere productiebedrijven beroep kunnen doen. 

In tegenstelling tot Constructie Bruynooghe, die gespecialiseerd is in de voedingssector, kunnen bedrijven uit diverse sectoren bij Bruynooghe Automation terecht. 

Het flexibel inzetbaar team, onder leiding van Kevin, bestaat uit automation engineers en bekabelaars. Door onze nauwe samenwerking met Constructie Bruynooghe kunnen we onze klanten ook helpen bij het uitdenken van de meest optimale procesflow. 

Hulp bij opstart
Hydrocooler

Automatisering van productiemachines 

Steeds meer bedrijven automatiseren hun productiemachines om efficiënter en goedkoper te kunnen werken. Dit biedt tal van voordelen! De investering van de automatisering kan gemakkelijk teruggewonnen worden door de uitgespaarde werkuren, minder grondstofverlies, minder onderbreking door storingen etc. 

 We leveren service voor zowel CB-installaties als extern aangekochte installaties, en dit zowel bij nieuwe als reeds operationele machines. Zet u Bruynooghe Automation eenmalig of op regelmatige basis in? Aan u de keuze.

Wij werken doorgaans met componenten van SS Rittal, Siemens, Schneider en Eton.  Op vraag van de klant kunnen andere merken ingezet worden. Voor het schrijven van de programma’s werken we met PLC-software.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk onze diensten hier!

Heeft u vragen? Bespreekt u graag eens de mogelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren via automation@bruynooghe.be